Shanghai Yanwu Space Rockclimbing Center

Mostanában jutottam el oda, hogy boulderezni is legyen némi időm, kinéztem ma a Yanwu Space Rockclimbing Centert, mi bár nincs túl közel hozzám - annál a Hongkou stadionnál van, ahol Drogba már többet nem fog pályára lépni - de nincs is annyira messzire, hogy ne szánnék rá pár órát. 
Maga a placc egy régi gyárépületben lett kialakítva, kint összesen hat mászófal van, a félig kültéri benti részben pedig a boulderpályák kapnak helyet. Egyébiránt a Sport Loft Creative Base komoplexumán belül tollasozási, kosarazási lehetőség, billiárd asztalok is vannak.
Tanuljuk meg a sziklamászást/bouldert kínaiul: pānyán (攀岩)

Hétfőtől-péntekig 45 yuan a belépő (hétvégenként 55-re ugrik), a cipő, biztonsági kötelek bérlése +15 yuan, a személyzet jó fej - és Tang dinasztiát nyomatnak- emellett cimbizhetünk legkülönbözőbb nációjú mászókkal. Ha gyakorta tervezünk járni, érdemes bérletet venni, ami 350 ropi/10 alkalomra. 



Cím: Sport Loft Creative Base, Huayan lu 128 (a Jingxianglu felé kell továbbmenni a kereszteződésnél), Hongkou stadion, 3-mas metró (花园路128号105室, 近景祥路)
Szubjektív érdekességi faktor: 4/5

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ギャル文字

A Kék-folyó tényleg kék?

A kínai írásjegyek